Powered by Blogger.
RSS

8 JUNE .


What a fucking bored day that i have . i don't know that i'm happy or not today . but i might answer NO ! haha . meh citer sini meh . nak denga tak ? haa . meh meh . lai lai lai .

today aku hang , ade la membe aku ajak . before neh mmg dah penah hang skali . mcm biase la , aku neh pemalu kalau ramai2 neh . lagie2 yg aku tak knal . so normal la bende tu . agak nye ? haha . entah . kalau ckp ngan gegewl , suare aku lembut . kenapa ?? sebab aku HORMAT kaum hawa , kaum yg lemah . poyo kan ? haha . tu mmg aku , mmg aku di didik mcm tu . nak buad mcm mana ? geez . taktau asal la . tp boleh la tahan ade yg best jugak la .

err . mase hang tu , hujan lebat gila . err . aku dtg2 je , aku tros lepak kfc . tungu membe aku tu and tungu hujan behenti . aku pun makan la , dan makan . then membe aku tu ckp , dea nak gerak , okay la . then lame2 dtg lagi satu text . ckp dea dah sampai ktv . err . abes aku ?? haha . aku tungu dea kott . tup2 . dah sampai ktv . dea ajak aku keluar , tapi aku mcm tak keluar ngan dea je . bluehhh ~~

then , aku pun ckp la , "u pergi je la dulu" then dea tanye aku mcm mane ? aku jawab , "nanti i rase nak dtg , i dtg la " then dea ckp . okay je . woah ? BEST ! haha . bukan nak pujuk ke ape kan ? aku touching kott mase tu , bengang jugak la aku . so aku pun bia je la . rase mcm nak pegi tengok X-MEN FIRST CLASS kat pavi je mase tu . tapi nanti ape pulak ckp org kan ? aku jage hati org , tanak bagie org terase , aku mengalah la . then aku pergi gak ktv . then hang la mcm biasa . aku bosan gile . takde yg nak jln melekat dgn aku , mmg tak la aku nak huha huha .

takpe la , sabtu nanti hang dgn twin aku . KIM . ehee . maybe boleh masuk air same2 ? mane tau kan ? hope tak sama la mcm mane aku hang hari neh . aku TERASA gila . yes ! SAYA SANGAT SENSITIVE (:
-end-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Kim Cyde's said...

heyy heyyy . nice story . kinda sad oso :( hmm , how dare ! sape buat twin i cmni ! dushdush ! *tumbuk kat perot org tu* haha ! well honey , dont worry . kim ur beloved twin ni akan pastikan sabtu ni will be ur fucking awwsome day <3 HAHAHA ! PEACE ROCK DEAR \m/

Alexander Zulqarnain said...

<3 IMY twinnie

Post a Comment