Powered by Blogger.
RSS

WERE WOLF !!


WADEFUK !!! bhaha . mulut tak bertapik ye ? hah nah kau amek . dah dah la tu . pebende lagie nak perli2 aku . dah senyap je la , ce relax je . aduh . aku elok je now . tp kau neh mcm dah meliebih lebih je . haha . ehh , aku

MULUT LONGKANG , KURANG DIAJAR

kan ?? haha . okay neh dea orang mulut longkang nak bagie tau sikit . jangan nak megelabah sangat la kan . ehh , perfume membe lu peca ke minah ?? ouh sorry ye , itu suma sbb bukan saya yg mintak k . saya tak mintak dia berlari untuk saya , tak mintak mereka cepad untuk saya . ouh pleasee . now why u have to blame me for that ???? nak kawan ke ?? nak kawan awak kawan ngan saya ?? meh la . but laen kali

DATANG LA AWAL . KATA BUDAK PANDAI TAKKAN TAK TEPATI MASA PULAK ???

haih . pelik jua aku neh , apa yg pandai sangat pun taktau lah . err . mulut saya tak betapik kan ? so?? tapayala nak ckp kat jantan suma ckp mesti betapik la apa la . nampak sangat kau

TAK PERNAH BERSYUKUR , TAK PERNAH IKHLAS

terima aku seadanya dulu . haha . memang best lah . untung la kan ada jantan suma tu nak mengadu kasih suma . haha .lolololol . kau nak mulut longkang kan ? nah aku bagie kau , aku skolah kan kau yg pandai sangat neh . hahahaha !!! aku relax je tp kau pehal ?? ehh . mmg

"S"

la !!!

JANGAN BUAD AKU BENCI ORANG !!! AKU AKAN BENCI SAMPAI MAMPOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

niyna_yumi said...

memg "S" Sial ke ape ?? HAHA . kwn sendiri buad cmni ke?

Alexander Zulqarnain said...

sial la . haha . nie ex gurlfie . sudah lepas sudah loh ^^

niyna_yumi said...

ouu yeah . mcm mcm jd.

Post a Comment